Activiteiten

Schilderworkshops


.

  » Algemeen
  » Highland Games
  » Kruisboog schieten
  » Schilderworkshop
  » Groeps arrangement
  » Djembé -percussieworkshop
  » Spel met Boom Events
  » Muzikaal met  Rita

 
 

Bij Gerard Hendriks kunt u een tweedaagse workshop volgen.

Gerard is een internationaal bekende aquarellist. Kenmerkend is zijn losse kleurrijke spetterende stijl zie; www.gerardhendriks.net en www.artfan.de/hendriks-gerard.html ook op Facebook.

Aanvang 9.30 tot 17.00 uur
Kosten voor de workshop zijn € 180,00 voor 2 dagen en € 96,00 voor 1 dag, inclusief lunch koffie en thee. Ook overnachting met ontbijt behoort tot de mogelijkheden, voor meer informatie mail naar info@donkhoeve.nl

Materiaal: zelf voor zorgen, een normale aquareluitrusting is voldoende. Liefst verf uit de tube, het papier 300 grams (of zwaarder), kan eventueel bij Gerard gekocht worden. Gerard gebruikt zelf Hahnemuhle Leonardo 600 gram grof papier.
De workshops van Gerard Hendriks zijn meestal snel volgeboekt. Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig snel een plek te reserveren.
Dat kan via een mail naar info@donkhoeve.nl
Pas na bevestiging van de aanmelding betaalt u het cursusgeld. Bij een niet-gevolgde workshop is restitutie van het lesgeld helaas niet mogelijk.
Bij onvoldoende deelname ontvangt u tijdig bericht.

 

 

Janneke de Haan

 

Gerard Hendrks

 

Gerard Hendriks

 

Ontwerp je eigen Mandala of Mixed- media onder begeleiding van Janneke de Haan.

Het is mogelijk als groep te reserveren, op een dag of een avond. Het is mogelijk om het werkstuk als groep of individueel te maken.
Zie de foto’s en informatie op mijn folder