Activiteiten

Onze Bed & Breakfast gasten kunnen gebruik maken van diverse aan de Donkhoeve gelegen fiets en wandelroutes. Zoals een 180 km knooppunten wandelroute, of onze eigen bourgondische wandel- of fietsroute.

  » Algemeen
  » Ganzenbordspel
  » Schilderworkshop
  » Djembé - percussieworkshop
  » Muzikaal met  Rita

 

In de directe omgeving bevinden zich diverse musea, visvijvers, jeu de boules banen, kegelbaan, golf- en midgetgolfbanen, dieren- en attractieparken, zoals de Efteling, Beekse Bergen, en Bobbejaanland. Overdekte en openluchtbaden, zoals zwembad Laco Kronenburg, Aquabest, de Tongelreep en het E3 Strand. Ook de steden 's-Hertogenbosch Eindhoven en Tilburg bieden veel mogelijkheden.

Als groep kunt u reserveren voor een rondleiding door Oirschot met een gids van TIP Oirschot.

Torenbeklimming Sint Petrusbasiliek Oirschot

Beklim onder leiding van een gids de prachtige toren van de St. Petrusbasiliek om na maar liefst 276 treden te kunnen genieten van het prachtige uitzicht! Bij helder weer heeft u zicht tot aan Den Bosch en Tilburg.
Onderweg wordt op de 3 verschillende galerieën het prachtige verhaal over o.a. de historie van de toren, het uurwerk en de klokken vertelt.

Tijdstip:
Iedere zaterdag
Iedere zondag

Leeftijd
Aantal deelnemers
Start rondleiding
Kosten rondleiding


: 13.30 uur

: 13.30 uur

: vanaf 6 jaar
: minimaal 3, max 15 personen
: Sint Petrusbasiliek in Oirschot
: € 2,50 per persoon

Individuele inschrijving voor de toren beklimming is mogelijk. Deze gaat door als er minimaal 3 deelnemers zijn aangemeld.

  Kerktoren van Oirschot