Activiteiten

ALGEMEEN

De Donkhoeve organiseert groepsactiviteiten. Uitermate geschikt voor uw uitstapjes met familie, vrienden, collega's, vrijgezellenfeesten of kinderfeestjes. Alle activiteiten kunnen worden gecombineerd tot een dagarrangement, met gebruik van koffie, thee een picknick of knapzak.
Vooraf reserveren, per mail of telefonisch
.

  » Algemeen
  » Boerengolf
  » Goudzoeken/magneetvissen
  » Highland Games
  » Wandeling
  » Kruisboog schieten
  » Klootschieten
  » Skiken
  » Steptocht
  » Ganzenbordspel
  » Schilderworkshop
  » Groeps arrangement
  » Djembé - percussieworkshop

 

Skiken
BoerengolfOnze Bed & Breakfast gasten kunnen gebruik maken van diverse aan de Donkhoeve gelegen fiets en wandelroutes, zoals een 180 km knooppunten wandelroute, of onze eigen bourgondische step, wandel- of fietsroute. In de directe omgeving bevinden zich diverse musea, opengestelde tuinen, molens, visvijvers, jeu de boules banen, kegelbaan, golf- en midgetgolfbanen, dieren- en attractieparken, zoals de Efteling, Beekse Bergen, en Bobbejaanland. Overdekte en openluchtbaden, zoals zwembad Kronenburg, Aquabest, de Tongelreep en het E3 Strand. Ook de steden 's-Hertogenbosch Eindhoven en Tilburg bieden veel mogelijkheden.

Als groep kunt u reserveren voor een rondleiding met een gids van VVV Oirschot, Individueel of met enkele personen kunt u aansluiten bij een rondleiding, op zaterdag ochtend, voor meer info zie Rondleiding door Oirschot op zaterdagen

 

 

 

Ganzenbord spel