Welkom op "de Donkhoeve"

Ook voor gastvrij zakelijk vertoeven.

Bed & Breakfast
Gastvrij en landelijk genieten, in een groene en rustige omgeving. Overnachten in een nostalgisch, vrijstaand boerderijtje of in het voormalige stalgedeelte van een langgevelboerderij. De Donkhoeve is gelegen aan de rand van het eeuwenoude landschap de Mortelen, nabij Kampina, Oisterwijkse bossen en vennen met veel fiets en wandelroutes. Het historische Oirschot ,een van de mooiste dorpen van Brabant, ligt op 3 km afstand en heeft 320 monumenten en 11 natuurgebieden.

Ontbijt bij de Donkhoeve


De bourgondische Brabantse sfeer proeft U in een ruime keuze aan eetgelegenheden, cafeetjes en boerderijterrassen. Vanaf de Donkhoeve in Oirschot is een bezoekje aan de Efteling, Safari park Beekse bergen, de steden Eindhoven, Tilburg of ´s-Hertogenbosch een zeer geschikte locatie. Voor meer informatie zie Logies. 

 

Rien en Hanneke van Ruremonde

Centrum van Oirschot

 

Gecertificeerd B&B

Gecertificeerd met 5 tulpen

 

Voor informatie over groepsactiviteiten, voor een bedrijf- , vrienden- familie-uitstapjes zie activiteiten.
Informatie over; Highland Games, levend ganzenbord, skiken, kruisboogschieten, jeu de boulles, schilderworkshop,
Djembè - percussieworkshop of fietsverhuur.

Voor verhuur voor vergaderen, cursussen en workshops zie Verhuur ruimte
Organiseert u een familiedag, een zakelijke bijeenkomst of een cursus? De Donkhoeve beschikt over een grote en kleine sfeervolle, landelijke ontvangstruimte. Alle faciliteiten voor presentaties en vergaderingen zijn aanwezig. Naar wens serveren wij een ontbijt, lunch, buffet of barbecue. Liever buiten vertoeven? Dat kan! De Donkhoeve beschikt over een verwarmd overkapt terras.

 

 

 

 

 

 

B&B de DonkhoeveB&B de Donkhoeve

 

Zoover

TripAdvisor